Політика конфіденційності сайту prohealth.clinic Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОХЕЛС МЕДІКАЛ»

Політика конфіденційності формує правила використання персональних даних, які залишає користувач на сайті клініки PRO HEALTH clinic (ТОВ «ПРОХЕЛС МЕДІКАЛ») www.https://prohealth.clinic/
ТОВ «ПРОХЕЛС МЕДІКАЛ» (далі – клініка PRO HEALTH clinic) дотримується принципів конфіденційності і недоторканності інформації, отриманої від клієнтів клініки PRO HEALTH clinic в рамках надання послуг в сфері охорони здоров’я.
Данний документ описує політику конфіденційності для сайту PRO HEALTH clinic (далі-Сайт) Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОХЕЛС МЕДІКАЛ». Данний документ роз’яснює, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, а також як може використовуватися і надаватися дана інформація.

Збір та використання персональних даних
Для використання сервісів нашого сайту (відгуки, онлайн-запис), користувач повинен надати нам свої персональні дані: ім’я, контактний телефон, контактний e-mail, дата народження, в автоматичному режимі буде зафіксований IP-адреса і cookies. Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Якщо користувач заповнив усі поля для необхідної нам інформації, це означає, що він згоден із розділом ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. В іншому випадку він не зможе використовувати додаткові сервіси, які розміщені на нашому сайті.
Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Користувачу Сайту може бути запропоновано ввести персональні дані з метою запису на прийом до лікаря на Сайті.
Після заповнення форми зворотного зв’язку вважається, що користувач надав згоду на обробку ТОВ «ПРОХЕЛС МЕДІКАЛ» своїх персональних та контактних даних. ТОВ «ПРОХЕЛС МЕДІКАЛ» може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.
Персональні дані користувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері комунікацій відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу».
На Сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт.
При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск, надання максимально повної інформації про нас та наші можливості. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту користувачами їх пристроями. Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами cookies і отримання Вами всіх файлів cookiе і нашу можливість відправляти Вам найсвіжішу інформацію про актуальні пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати cookie шляхом персональних налаштувань Вашого девайса.
Адміністрація сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їх власника. Дані можуть бути відкриті в випадках, передбачених чинним законодавством України. Ми дбаємо про захист вашої персональної інформації від незаконного доступу.

Автоматичний збір і використання інформації
Для забезпечення доступу до сервісів веб-сайту (онлайн-консультації, онлайн-запис, відгуки про клініку і лікаря), користувач може самостійно надавати такі персональні дані:
– ім’я;
– телефон;
– електронна пошта;
– дата народження.
Крім того, автоматично збирається і зберігається наступна інформація:
– доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою якої користувач заходить на Сайт;
– вид браузера та операційної системи;
– дата і час відвідування Сайту;
– переглянуті сторінки;
– якщо користувач перейшов на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього Сайту.
Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність користувача в мережі Інтернет, на Сайті, захищені відповідно до діючого законодавства України.
Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію користувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.
Усі права на зміст Сайту належать ТОВ «ПРОХЕЛС МЕДІКАЛ». Даний сайт в цілому і окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими нормативними документами чинного законодавства України.
Користувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «ПРОХЕЛС МЕДІКАЛ». Скопійована інформація повинна містити посилання на Сайт.
При роботі з сайтом користувачам не надається право на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендінгу або логотипів Сайту.
Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви повинні залишити цей сайт.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Ми маємо право вносити зміни в умови ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. Усі внесені до умов ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ зміни будуть доступні у вигляді нової редакції. Усі зміни умов ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ набувають чинності з моменту їх публікації. Використовуючи послуги, Сайт, Користувач підтверджує згоду з новими умовами ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ в редакції, що діє на момент використання користувачем послуг, Сайту.
Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватись. Зміни, які вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікується на цій сторінці Сайту.